Fris Projecten gaat fondsenwerven met het Oranje Fonds

Fris Projecten heeft 400 euro nodig voor nieuwe workshopruimte 

fris_projecten Nl geeft

Fris Projecten doet mee aan NLgeeft, de jaarlijkse actie van het Oranje Fonds. NLgeeft is een online platform waarop mensen veilig en makkelijk kunnen doneren aan lokale sociale initiatieven.

Fris Projecten wil 800 euro inzamelen voor NLgeeft. Vijftig procent van dit bedrag, 400 euro, heeft de stichting nodig om nieuwe workshopruimte te creëren in haar atelier, aan de Zaagmolendrift in Rotterdam-Noord. De Stichting wil de opslagruimte in haar atelier opknappen en hier een extra workshopruimte creëren, om zo nog meer jonge en oudere mensen te bereiken in Rotterdam. De opslagruimte moet worden geverfd en er zijn nieuwe lampen, nieuwe kasten en een nieuwe vloer nodig om de ruimte geschikt te maken als workshopruimte.

Steun Fris Projecten en het Oranje Fonds

Op http://www.nlgeeft.nl/frisprojecten zoekt Fris Projecten zoveel mogelijk mensen die een steentje willen bijdragen. Door een donatie over te maken steunt u het Oranje Fonds en Fris Projecten. Vijftig procent van het geschonken bedrag maakt het Oranje Fonds direct over naar S Fris Projecten. De andere helft besteedt het fonds aan sociale initiatieven in de provincie Zuid-Holland. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Deelname NLgeeft

De Stichting doet mee aan NLgeeft omdat zij dit een goed initiatief vindt van het Oranje Fonds. Daarnaast heeft de stichting financiële middelen nodig heeft voor het opknapwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s