Fris Projecten

Fris Projecten ontwikkeld en organiseert beeldende kunst projecten en workshops in Rotterdam. Hierbij ligt de focus op de creatieve talentontwikkeling, het verbinden van verschillende doelgroepen en het verstevigen van de identiteit van de deelnemers. Fris Projecten heeft veel ervaring met verschillende doelgroepen zoals kinderen, volwassenen, ouderen en verstandelijk gehandicapten. Fris Projecten is overtuigd van de kracht van kunsteducatie. Kunstzinnig bezig zijn brengt een diepe concentratie en rust met zich mee en geeft veel plezier, zelfvertrouwen en energie.

Fris Projecten is opgericht in 2009 door Haadjar en Roeqiya Fris. Met Fris Projecten kunnen zij hun passie voor creativiteit vormgeven, delen en stimuleren bij anderen. Zij putten veel inspiratie uit hun Egyptisch-Nederlandse afkomst. Dit zie je onder andere terug in hun kunstuitingen, een mix van Arabische en Europese invloeden.

Fris Projecten werkt met geschoolde kunstenaars en pedagogisch competente docenten met veel ervaring in het basisonderwijs, op bso’s en in buurtcentra. Haadjar studeerde aan de Hogeschool voor kunsten in Utrecht en volgde de docentenopleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Haadjar is ook ontwerper van sieraden, tassen, kussens en andere accessoires. Roeqiya heeft in 2015 afscheid genomen van Fris Projecten.

Fris Projecten is gevestigd in ons atelier aan de Vijverhofstraat. Gelegen in het ZOHO kwartier, het creatieve en culturele hart van Rotterdam-Noord. Daarnaast werkt Fris Projecten op veel verschillende locaties in de stad, zoals op basisscholen en bso’s en in buurt- en vrouwencentra. Ook kom je ons veel tegen op activiteiten van de gemeente Rotterdam en op festivals, waar wij geregeld onze workshops aanbieden.

Fris Projecten werkt in opdracht en wij maken ook graag opdrachten op maat. Wil je een keer van gedachten wisselen? Of verkennen wat Fris Projecten voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met op.

IMG_9603

 

Advertenties